vezi mai mult

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a participat la un workshop organizat de EUBAM
  
 
Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței lansează concurs de desen pentru elevii claselor V-XII, cu tematica: “Protecția Consumatorilor în Culori”.
  
 
Drepturile consumatorilor în cazul certificatelor cadou
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Vizite de consultanță în comunele mun.Chișinău

Vizite de consultanță în comunele mun.Chișinău  

23.12.2014
  1220 Accesări  

Începînd de astăzi, 23 decembrie 2014, reprezentanții Agenției pentru Protecția Consumatorilor (APC) în colaborare cu  autoritățile publice locale au  dat startul unei noi runde de informare a consumatorilor și agenților economici în comunele din mun.Chișinău.

Azi, consumatorii și agenții economici din or. Durlești și or.Sîngera ce au participat la evenimentele de informare au aflat despre modul corect de reclamare a produselor neconforme, de restituire a mărfii sau a contravalorii produselor neconforme, cît și despre practicile comerciale incorecte și clauzele abuzive în contracte. Agenții economici au fost familiarizați cu  prevederile legale ce țin de activitatea de întreprinzător desfășurată cît și cu bunele practici în relații cu consumatorii.

De asemenea, mîine,24 decembrie 2014, la orele 15.00 , reprezentanții APC vă așteaptă în incinta primăriei or.Codru pentru a vă oferi consultanță cît și informa despre drepturile consumatorilor.

APC vine să vă reamintească că scopul acestor vizite de consultanță este de a informa şi educa consumatorii. Prin aceste acțiunii, Agenția pentru Protecția Consumatorilor în calitate de organizatori tind să contribuie la creşterea capacităţii decizionale a consumatorilor, să informeze consumatorii despre drepturile lor şi să prevină eventualele încălcări din partea agenților economici prin informarea și consilierea în domeniul prevederilor legale și bunelor practici ce țin de protecția drepturilor consumatorilor cît și să să îmbunătățească calitățile serviciilor prestate de comercianți în toate localitățile Republicii Moldova.

 

 

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » Vizite de consultanță în comunele mun.Chișinău
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2321830 |  ieri: 2272 |  azi: 441 |  online: 57   actualizat la: 04.11.2019
Creat de Brand.md