vezi mai mult

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței a participat la un workshop organizat de EUBAM
  
 
Agenția Pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței lansează concurs de desen pentru elevii claselor V-XII, cu tematica: “Protecția Consumatorilor în Culori”.
  
 
Drepturile consumatorilor în cazul certificatelor cadou
  
 
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » O familie din Ialoveni și-a recuperat banii achitați pentru un apartament fantomă

O familie din Ialoveni și-a recuperat banii achitați pentru un apartament fantomă  

30.12.2014
  1544 Accesări  

O familie din Ialoveni urmare unui proces de judecată în care Agenția pentru Protecția Consumatorilor a participat în calitate de intervenient accesoriu, urmează să încaseze suma de 5 000 euro.

În luna septembrie 2013, o familie nou creată a decis să investească banii acumulați într-un apartament cu două odăi din mun.Chișinău. Au găsit o firmă de construcții, au încheiat un contract și au achitat prima tranșă în sumă de 5 000 de euro.

Peste 3 luni după semnarea contractului, tînăra familie a constatat că compania de construcții nu a întreprins nici o acțiune reală și credibilă în vederea realizării construcției blocului locativ, adică nu au fost transportate nici utilajele necesare desfășurării lucrărilor de construcție, pe terenul dat lipseau materialele de construcție, macarale, mașini speciale, terenul nu era îngradit pentru  preconizarea acestor lucrări de construcție și nici nu aparținea companiei date. Astfel înțelegînd că au fost duși în eroare, s-au adresat cu o cerere în adresa directorului companiei privind rezilierea contractului. Au fost stabilite mai multe termene de restituirea a banilor ce nu erau respectate, ca mai apoi și la apelurile telefonice să nu se mai răspundă.

Continuarea cazului o găsiți pe link-ul de mai jos:

http://www.consumator.gov.md/pageview.php?l=ro&idc=206&id=977

 

 
  Mărimea textului în document
Close
Prima   »  Presa   »  Comunicate de presă » O familie din Ialoveni și-a recuperat banii achitați pentru un apartament fantomă
Adresa: mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012. Tel. +373 22 501 980    Fax. +373 22 501 981
Total vizitatori: 2321865 |  ieri: 2272 |  azi: 471 |  online: 23   actualizat la: 04.11.2019
Creat de Brand.md