print
TABLOUL SĂPTĂMÂNAL AL RECLAMAȚIILOR
07.05.2018
410 Accesări

Consumatorii sesizează frecvent Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, invocând utilizarea unor clauze abuzive în contractele de investiții în construcții sau împrumuturile prin intermediul organizațiilor de microfinațare în perioada precedentă, consumatorii declarându-se  nemulțumiți în 9 astfel de cazuri.

De asemenea, cetățenii s-au ciocnit de probleme la procurarea diverselor produse industriale precum, cadă de acril, aragaz, mașină electrică pentru copii, adidași sau produs cosmetic, care s-au dovedit a fi neconforme.

În adresa Agenției au survenit și alte petiții ce țin de prestarea serviciilor, consumatorii semnalizând nerespectarea programului de muncă de către un agent economic, utilizarea necorespunzătoare a terminalelor de plată prin neindentificare corectă a bancnotelor, iluminare stradală necorespunzătoare, precum și înșelarea consumatorului la procurarea unor anvelope prin comerțul electronic, refuz prezentare Registru de reclamații sau neeliberare bon fiscal.

Menționăm că, în perioada 2-4 mai, consumatorii au depus în cadrul Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, 28 de reclamații.

 

 

Tel. +373 22 501 980
Fax +373 22 501 981
Copyright © 2019 Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor și Supravegherea Pieței.