DEPUNE O PETIȚIE
?
Program de lucru
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Linia Verde
Doar rețeaua fixă
TELEFONUL CONSUMATORULUI
SEMNALEAZĂ ACTE DE CORUPȚIE
menu
Prima Noutăți Comunicate de presă Instruirea angajaților ISSPNPC privind Codul Contravențional
Instruirea angajaților ISSPNPC privind Codul Contravențional
28 Iunie | 2024
Instruirea angajaților ISSPNPC privind Codul Contravențional
eye
136

Funcționarii publici din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, la data de 27 iunie curent, au participat la cursul de instruire „Considerații practice privind procesul contravențional”, organizat de Inspectorat în colaborare cu Institutul Național al Justiției.

Tematica cursului:

  1. Aspecte generale privind procesul contravențional / Pornirea procesului contravențional
  2. Competența în procesul contravențional/Delimitarea competențelor materiale /Aspecte practice privind activitatea agenților constatatori.
  3. Constatarea faptei contravenționale/Acțiunile procesuale efectuate de agentul constatator /Mijloace de probe/Mijloace de constrângere.
  4. Interacțiunea Codului administrativ cu alte acte normative care reglementează activitatea diverselor autorități publice.

Obiectivul cursului este de a îmbunătăți competențele profesionale ale participanților în înțelegerea și aplicarea principiilor Codului  Contravențional.

12 Iulie | 2024
Recomandările ISSPNPC cu privire la serviciile de reparație auto!
În urma  înregistrării a mai multor apeluri ce țin de prestarea necorespunzătoare a serviciilor auto, Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, amintește consumatorilor care sunt principalele reguli pe care trebui...
10 Iulie | 2024
Studenții stagiari în vizită la ISSPNPC
Azi, data de 10 iulie 2024, Inspectoratul de Stat Pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, punctul național de contact în domeniul protecției consumatorilor a găzduit un grup de studenți stagiari ai programului de stagii plătite în servici...
05 Iulie | 2024
Participarea ISSPNPC la conferința științifică „Energie, Eficiență, Ecologie...
Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor autoritate subordonată Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, a participat la conferința științifică „Energie, Eficiență, Ecologie și Educație”, organizată de Asociația Inginerilor de Instalații din Republica Moldova (AIIRM), ...