DEPUNE O PETIȚIE
?
Program de lucru
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Linia Verde
Doar rețeaua fixă
TELEFONUL CONSUMATORULUI
SEMNALEAZĂ ACTE DE CORUPȚIE
menu
Prima Noutăți Comunicate de presă Ziua Mondială a Calității 2023
Ziua Mondială a Calității 2023
09 Noiembrie | 2023
Ziua Mondială a Calității 2023
eye
196

Ziua Mondială a Calităţii se marchează anual în a doua zi de joi a lunii noiembrie începînd cu anul 1990 la iniţiativa Organizaţiei Naţiunilor Unite. Sloganul Zilei Mondiale a Calităţii 2023 este ,,Calitatea:Realizarea Potențialului nostru Competitiv” (Creating customer value).

Ziua Calității este o oportunitate de a sublinia că succesul în economie depinde în mod obligatoriu, în primul rînd, de calitate, apoi de inovare și dezvoltare durabilă.

Scopul Zilei Mondiale a Calității, este de a crește gradul de conștientizare a calității și de a oferi sprijin persoanelor și organizațiilor pentru atingerea prosperității economice și adoptarea unor standarde de înaltă calitate.

Inspectoratul de Stat pentru Supraveghera Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor  în colaborare cu autoritățile din domeniul infrastructurii calității depune toate eforturile pentru informarea agenților economici și a consumatorilor, oferind consultanță specializată în domeniul calității produselor și serviciilor prestate.

Stimați colegi din domeniul infrastructurii calității,

Această sărbătoare este un prilej de a aduce mulţumiri pentru eforturile depuse de către Dvs și fie ca realizările profesioanele să sporească calitatea vieții consumatorilor țării noastre!

Vă dorim  împlinire și prosperitate!

28 Noiembrie | 2023
„Ziua Ușilor Deschise" - Fii ambasadorul ISSPNPC
Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor organizează la data de 30 noiembrie 2023, „Ziua Ușilor Deschise", pentru a sublinia gradul de conștientizare a drepturilor și necesităților consumatorilor, cu tema: Fii ambasadorul ISSPNPC! Această zi constituie o excelentă ocazie pentru ...
27 Noiembrie | 2023
Eveniment de predare și prezentare a unui lot de camere corporale, destinate ...
Mai multă transparență: Camere de corp pentru inspectorii de la ISSPNPC, utilizate în timpul controalelor la antreprenori Un lot de 30 de camere corporale a fost donat Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protectia Consumatorului din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării. Necesi...
23 Noiembrie | 2023
În atenția mediului de afaceri și a informării consumatorilor
La data de 24 noiembrie curent, va intra în vigoare HG nr. 206 /2023 cu privire la aprobarea regulamentelor și a regulilor din comerțul interior și abrogarea unor hotărâri ale Guvernului, care stipulează cerințele privind organizarea activităţii de comerț interior, inclusiv comerţul cu amănuntul, comerţul cu ridicata și comerţul...