DEPUNE O PETIȚIE
?
Program de lucru
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Linia Verde
Doar rețeaua fixă
TELEFONUL CONSUMATORULUI
SEMNALEAZĂ ACTE DE CORUPȚIE
menu
Prima Noutăți Comunicate de presă Ziua Mondială a Calității 2023
Ziua Mondială a Calității 2023
09 Noiembrie | 2023
Ziua Mondială a Calității 2023
eye
629

Ziua Mondială a Calităţii se marchează anual în a doua zi de joi a lunii noiembrie începînd cu anul 1990 la iniţiativa Organizaţiei Naţiunilor Unite. Sloganul Zilei Mondiale a Calităţii 2023 este ,,Calitatea:Realizarea Potențialului nostru Competitiv” (Creating customer value).

Ziua Calității este o oportunitate de a sublinia că succesul în economie depinde în mod obligatoriu, în primul rînd, de calitate, apoi de inovare și dezvoltare durabilă.

Scopul Zilei Mondiale a Calității, este de a crește gradul de conștientizare a calității și de a oferi sprijin persoanelor și organizațiilor pentru atingerea prosperității economice și adoptarea unor standarde de înaltă calitate.

Inspectoratul de Stat pentru Supraveghera Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor  în colaborare cu autoritățile din domeniul infrastructurii calității depune toate eforturile pentru informarea agenților economici și a consumatorilor, oferind consultanță specializată în domeniul calității produselor și serviciilor prestate.

Stimați colegi din domeniul infrastructurii calității,

Această sărbătoare este un prilej de a aduce mulţumiri pentru eforturile depuse de către Dvs și fie ca realizările profesioanele să sporească calitatea vieții consumatorilor țării noastre!

Vă dorim  împlinire și prosperitate!

15 Mai | 2024
Mai multă siguranță pentru Consumatorii din Republica Moldova.
Azi 15 mai, Cabinetul de miniștri a aprobat Regulamentul de conlucrare dintre Serviciului Vamal și autoritățile de supraveghere a pieței, în scopul asigurării siguranței și conformității produselor importate în Republica Moldova. Documentul stabilește un mecanism unic de control al produselor și un format standard de date care urm...
03 Mai | 2024
Masă rotundă cu tema: Securitatea produselor și supravegherea pieței în condi...
Reprezentanții Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecție Consumatorilor din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării au participat la masa rotundă „ Securitatea produselor și supravegherea pieței în condițiile de preaderare a UE” eveniment găzduit de Colegiul de Stu...
02 Mai | 2024
ISSPNPC ATENȚIONEAZĂ!
Retragerea produsului neconform de pe piață! Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării informează consumatorii despre acțiunile de retragere din comerț a unui model de scaun de bicicletă pentru copii al companiei„Thule AB&...